Ezen az oldalon megtekintheti termékeink és szolgáltatásaink rövid leírását és megtudhatja, hogy rendszereink milyen befektetést jelentenek az Ön számra.

bullet

WinStock Részvény Rendszer  

bullet

Egyéb gondolatok a WinStock Részvény Rendszerről

bullet

Smart Tags (intelligens címkék)

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy megjelent WinStock SQL adatelérésre alapozott Windows felületű értékpapír-nyilvántartó programcsomagunk. A WinStock rendszer kínálja a STOCK rendszerben megszokott lehetőségeket és a kezelőfelület, valamint a korszerű fejlesztő és adatelérési eszközök révén, számtalan további előnyt nyújt.

 

A WinStock programcsomag a jelenleg használatos egyik legkorszerűbb fejlesztőeszköz felhasználásával, a jelenlegi legkorszerűbb adatkezelési technológia alkalmazásával készült. A Windows kezelőfelületű WinStock az SQL adatkezelési technikát alkalmazza és úgynevezett kétrétegű adatmodellre épült, amely lehetővé teszi az adattárolási és adatlekérdezési felület megfelelő elkülönítését. Hálózatos üzemmódban úgynevezett Ügyfél-kiszolgáló technikát alkalmaz melynek lényege, hogy az ügyfél-gép kiszolgálóra irányított lekérdezései nyomán a hagyományos móddal ellentétben nem a lekérdezés eredményéhez szükséges adatállományok, hanem csupán az eredmény irányul az ügyfél-gép felé. A szabványos tárolási technika és lekérdező nyelv lehetővé teszi, hogy a programcsomag építette adatbázis akár a programcsomag lekérdező felületétől függetlenül is lekérdezhető, és elemezhető legyen. Ez megteremti a lehetőséget az adatok hozzáférésére más szabványos csatolófelülettel rendelkező lekérdező eszközök számára is. A programcsomag MSDE változata lehetővé teszi, hogy Ön SQL kiszolgáló rendszer birtoklása nélkül is élvezhesse az SQL adatkezelés adta előnyöket.

 

bullet

12 évnyi, a Felhasználóknál és cégünknél összegyűlt értékes tapasztalatot sűrít egybe.

bullet

A legnagyobb példányszámban értékesített operációs rendszeren a Microsoft Windows 95, 98, NT, NT Workstation, Windows 2000-n, Windows XP-n működtetett.

bullet

Az egyik legnagyobb teljesítményű adatbázis kezelőre a Microsoft SQL-re alapozott.

bullet

Az egyik legközkedveltebb és leghatékonyabb fejlesztőeszközzel a Microsoft Visual Studio-val tervezett és kifejlesztett.

bullet

Többrétegű Ügyfél-Kiszolgáló technológia.

bullet

Robosztus, hibatűrő alkalmazás

bullet

Több eszközzel elérhető és kiaknázható adatbázis. OFFICE integráció (EXCEL kapcsolat)

bullet

Adatszerkezete révén a korszerű „Adattárház” elképzelésbe illik.

bullet

A rugalmas továbbfejleszthetőség, az alkalmazott eszközök és technológia révén, egyértelműen a rendszerbe épített jövő, vagyis a rendszer a továbbfejlesztések révén, hosszú ideig korszerű marad.

WINSTOCK MSDE változat (egygépes)

190,000 Ft + ÁFA

WINSTOCK MSDE változat (5 felhasználós csomagot tartalmaz)

 350.000 Ft + ÁFA

WINSTOCK MS SQL 7.0, 2000 változat (korlátlan)

450,000 Ft + ÁFA

Pénzintézeti változat KELER kiegészítéssel és követésnaplóval

650,000 Ft + ÁFA

Tulajdonosi adatkonverzió (bonyolultságtól függően)

25.000 - 50.000 Ft + ÁFA

Tulajdonlási adatkonverzió (bonyolultságtól függően)

25.000 - 100.000 Ft +ÁFA

Helyszíni támogatás, telepítés, betanítás, tanácsadás 

10.000 Ft + ÁFA/óra

Telepítés és aznapi betanítás Budapesten

50,000 Ft + ÁFA

Telepítés és aznapi betanítás Vidéken

60,000 Ft + ÁFA

 

Támogatás

Cégünknél több munkatárs képes a RÉSZVÉNY projekttel kapcsolatban minden kérdésben tájékoztatással szolgálni. Telefonalapú terméktámogatási szolgáltatásunk keretén belül felmerülő kérdésére választ kaphat, ugyanakkor állunk rendelkezésre helyszíni terméktámogatási szolgáltatásunkkal, illetve azonnali beavatkozási igény esetén, telefonvonalon keresztül is megoldjuk a RÉSZVÉNY rendszer használata közbeni esetleges gyakorlati gondjait. Vállaljuk egyedi kiegészítések megtervezését és elkészítését. Kampányjellegű feladatokhoz (visszavásárlás, közgyűlés) készített kiegészítések, vagy közgyűlés esetén kívánságra helyszíni ügyeletet adunk. Vállaljuk a RÉSZVÉNY rendszer más rendszerhez történő illesztését is.

Garanciák

Rendszerünkkel kapcsolatban az idevonatkozó törvényeknek megfelelő jótállást vállaljuk. Garantáljuk, hogy rendszerünk megfelel a részvénykönyvvezetéssel szemben támasztott követelményrendszernek, és szavatoltan nem okoz keltezés gondot a 2000. évet követő években, évszázadokban és évezredekben. A megtalált programhibákat a jelzés vételét követő legrövidebb időn belül kijavítjuk. Informatikai munkatársaink mindegyike több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. Munkatársaink 100 százaléka több irányú felsőfokú szakmai végzettséggel  Cégünk 1991-ben alakult és az óta is lendületesen fejlődik.

Rendszerkövetés

A projekt vezetésének sok éve alatt menetrendszerű pontossággal negyedévenként került sor az új változatok elkészítésére és megküldésére a rendszerkövetést igénylő felhasználók felé. A rendszer továbbfejlesztésénél fontos forrásnak tartottuk és tartjuk a felhasználók értékes észrevételeit.